Paastoernooi

Op 4 april hebben wij ons jaarlijks paastoernooi gehouden.
De prijzen, chocolade Paashaas en eitjes, zijn gewonnen door:
1e: Henk van Eersel
2e: Joop Rolloos
3e: Wim Kooy.

Bowls Oud-Beijerland Paastoernooi winnaars
Foto: Joop Rolloos, Henk van Eersel, Wim Kooy

Het leuke van deze uitslag is dat Henk van Eersel en Wim Kooy nieuwe leden zijn of hopelijk gaan worden.
Beide heren speelden eerst bij Bowlsvereniging Barendrecht. Deze vereniging is begin maart jammer genoeg opgeheven. Henk en zijn vrouw Klazien en Wim Kooy vinden bowls zo’n leuke sport dat zij aan het zoeken waren naar een nieuwe club. Henk en Klazien spelen al een paar weken bij ons mee en zijn per 1 april lid geworden. Wim Kooy kwam 4 april voor het eerst langs om te kennis te maken met onze vereniging. Hij kon gelijk aan ons paastoernooi meedoen en werd verdienstelijk 3e. Verwachting is dat hij ook lid gaat worden van Bowlsvereniging Oud Beijerland.