Puntentelling regiotoernooi 1 maart 2020

Op basis van de uitslag van een regulier toernooi worden punten gegeven aan de teams welke ingeschreven hebben voor het regiotoernooi.

Het werkt als volgt:
In de einduitslag van het reguliere toernooi, in dit geval IBC Rotterdam, worden de niet regioteams verwijderd uit de einduitslag waardoor er 15 regioteams overblijven, die volgorde is bepalend voor het aantal punten.

Voor de vier reguliere toernooien worden de punten verdeeld uit de eerste kolom en voor het eindtoernooi worden de punten verdeeld uit de tweede kolom.

Omdat één van de vier reguliere toernooien gemist mag worden wordt de einduitslag bepaald door het gemiddelde van het aantal behaalde punten nadat het eindtoernooi gespeeld is, met andere woorden het behaalde aantal punten wordt gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden 4 of 5 en dat bepaald de einduitslag, als een gelijk aantal punten wordt behaald speelt ook het behaalde resultaat van het eindtoernooi een rol.